The Darlings

16.5.11

Konvokesyen Saya Sajork!

hai. 

okey faaain. aku tahu aku dinch hapdet lama dah.  bukan apa. alasan korperat borjuis macam aku: SIBUK. maklumlah aku ni kan career woman sajork, bukan student masters macam kengkawan yang hevat yang sombong gittew.

Sabtu lepas aku konvo. yuols dosi konvo ke? kalau belum belajar la. cuti sem nanti pun buat short courses tau. nak speed up majlis konvo. theyols buat 3 tahun yuols buat 2 tahun sajork! hevat! 

penat juga la konvo segala ni. nasib baik buat di Dewan Agong Tuanku Canselor, dewan baru ala-ala UFO yang lokasinya di belakang Kolej Perindu ittew (tak sempat skodeng Khairy Izhar budak dental surgery ittew T___T) tapi dalam cantik yaamat! sukkew! sukkew! 

aku kan bukanlah pandai pun. kalau takat genius je tu bolehla. setakat dapat second class lower khenn...nan-ado kengkawan lain nak pandang.ada la 2-3 orang je yang tegur aku. ada tu cam ala-ala jeh. elehh aku tak hoii lah.just because aku dapat second class lower mau verlagak tak hengat. heiii aku dapat kerja tao! theyols ado? nan-ado!

just nak bagitau yuols lah khenn...toksah berlagak dengan apa yang kita ada sebab Tuhan bagi pinjam je semua tu. bila-bila masa Dia nak Dia boleh tarik khennn...lagipon kalau grad 1st class siap ado ANC lagik tapi otak 3rd class dich ferlulah khenn nak bising satu donia.

ittew sajork yuols. aku mengantuk mau tidur pulek. lagipon meksis dan blogger sangat vodoh asyik diskonek sajork nak upload pics pun susah heiii. ah merajuk ah!

babai.


6 comments:

Fyzal said...

aku convo rabu ni.. sebelah pagi.

clarky said...

Fyzal: congrats! :D woowooo lawyer wooo!

NAJ HEBAT said...

2nd class lower. lantak lahhh.. nan ado??


takdo ehh..


keh keh

clarky said...

Naj: hebat!! ;p

serenity said...

ah. dapat 1st class pon hanya bergundah gulana pasal kerjaya x sudah2. bencinye kehidupan~mahu mati. boleh? tapi. amalam x cukup lagi la pulak.


btw, congrats. hari2 aku nampak bunga konvo kat tepi jalan. teringin jugak nak jenguk kau. tapi.....m.a.l.as! HAHAHAHHA.


btw, siapa otello?

Clarky Afif said...

serenity: babe aku pun tataw sapa dia tapi tulisan dia so g. double o. d GOOD. hm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...