The Darlings

6.12.10

Cabin Crew Interview Preparation Workshop

haluuuuu yuolls!

pernah imejin kerjaya glemer di awan biru? berjalan catwalk heret beg beroda dengan mata semua orang di airport tertumpu kepada yuolls? nak breakfast di KL, lunch di Dubai dan dinner di Paris? ada senyuman menarik dan personaliti yang disenangi ramai?

nak jadi kru kabin?

kalau yuolls jawab ya ya ya ya saya naaaaakkk sangat jadi kru kabin yang glamss! , sila teruskan membaca!



whooops! sebelum itu, yuolls ingat senang ke nak jadi kru kabin? tambah pula kru kabin penerbangan antarabangsa? ha, kena lah buat persediaan awal dulu kan? bukan itu saja, NAK PERGI INTERVIEW untuk jadi kru kabin ni pun kena ada persediaan yang rapi, tau! sebab ada 3 fasa interview. jadi apa yuolls boleh buat?

haa...di sini mek attach poster kursus pra-interview untuk jadi kru kabin.



so how? berminat kan? so apa lagi?
sila hubungi Siti Norita 019-2929508
cepat! kursus diadakan pada 16-17 Disember dan 28-29 Disember.

good luck!

babai yuolls!

4 comments:

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

zaman dulu2 berangan jugak nak jadi pramugara! hehehe..anyway, thanks 4 ur comment!;-)

KeCiK said...

I was going to be a pilot. But academically I'm not fit into that. Not clever enough to be a pilot.

Wanna be part of cabin crew?
Takpe lah. Tak cukup tinggi. Takde kualiti maskulin.

:)

Clarky Afif said...

sandra: well no need. now you're a fashion designer dude!!

kecik: takpe, takpe. studying psychology is interesting enough :D

AtoKSemPoi said...

laki bole ke? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...