The Darlings

11.1.11

Langkah-langkah Bijak Untuk Jadi Sehebat Ana Raffali

hai yuolls.

demam Anugerah Juara Lagu dah pun berlalu. vaaaasss...! sape sangka Ana Raffali yang terpecah suara atas pentas pun boleh bolot tiga trofi kan? semuanya kerana sebuah lagu yang dia tulis untuk diri sendiri yang pelupa.. hihihi! serius aku cakap, bila dia perform aku tak dengar pun dia nyanyi. mata aku dok tenung Zahiril Azim je. gatai no...mentang-mentang buah hati ke Jakarta. 

so yuolls nak tak jadi sehebat Ana Raffali. eleh tipu la kalau tak nak. yuolls tak nak ke dapat ribu-ribu ringgit? mesti nak kan? mudah je, yuolls kenalah buat muzik sendiri. kalau yuolls ni jenis tak kreatif, senang je. yuolls tulis la keadaan semasa ke, apa yang yuolls suka buat ke atau tahap kesihatan kucing yuolls. kalau dah tak boleh juga jangan risau. 

CLARKY TO THE RESCUE!!!

ikut langkah-langkah yang diberikan. lebih afdhol mulakan dengan kaki kanan. 

1. ziarah search engine kegemaran, dalam kes aku aku sentiasa pilih Google.

2. taip 'lyrics generator' dan tekan enter

3. pilih salah satu dari beratus-ratus result. aku pilih yang ini http://www.song-lyrics-generator.org.uk

4. isi tempat yang berkenaan dan WALLAAH! 

ni lirik yang telah digenerate oleh aku

The Tale of My Sweet Kitchen Crew Best Friend
    - A Ballad

It began on a cute Sunday morning:
I was the most Enthusiastic student around,
She was the most sweet kitchen crew.

She was my best friend,
My sweet best friend,
My kitchen crew.

We used to choke so well together,
Back then.
We wanted to laugh together, around the world,
We wanted it all.

But one morning, one cute morning,
We decided to laugh too much.
Together we hurt a sweetheart.
It was heavy, so heavy.

From that moment our relationship changed.
She grew so small.

And then it happened:

Oh no! Oh no!

She cheat a baker.
Alas, a baker!
My best friend cheat a baker.
It was jiggly, so jiggly.

The next day I thought my hair had broken,
I thought my toe had burst into flames,
(But I was actually overreacting a little.)

But still, she is in my thoughts.
I think about how it all changed that morning,
That cute Sunday morning.

My toe... ouch!
When I think of that sweet kitchen crew,
That sweet kitchen crew and me.


hahahahaha!

4 comments:

MATAHARI said...

haha. lol. nganjing eh.

Clarky Afif said...

bagusla kalau kau faham.
hahaha

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

lol..gila best ni. haha

clarky said...

Cik Yuki: senang kan? selamat mencuba. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...