The Darlings

22.9.11

Zine Horizon Raya



kau ingat raya tu kira best je ke?
yang tak best korang tak nampak!
ha, tu la meleis! 
kalau nak up-to-date, baca zine ni
nescaya kau street wise nanti.

oleh sebab akak tahu korang malas taip URL meh akak bagi link teross!
BORANG ORDER
FESBUK SARKASIS 
sokonglah industri percetakan indie negara! Lucifer cetak nih! korang boleh bau tangan beliau di zine ini. jangan lepaskan peluang!!

toodles!




p/s: akak pun ada mencarut di situ di samping Peddo, Lucifer, HEROICzero, dan budak-budak Sarkasis yang lain.

5 comments:

Anonymous said...

waah . HEROICzero pun ada tulis eh ? i minat dia tu . dengar2 manis juga orang nya .


Gadis Sepi , 2011 .

Clarky Afif said...

Gadis Sepi,

baguslah. sila beli lima naskhah untuk diberi kepada kawan2 kuliah. nescaya hidup anda tidak sepi lagi.

bujal X said...

eh saya tak mencarutlah~

clarky said...

abam bujal meraju lettew nama tak tulih hihihi

RepublicAku said...

kool...i like

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...