The Darlings

16.2.12

Bangun/Jatuh??

Hai kawan-kawan. Sorry mak lama dinch hapdet! Busy yaamat noh! Kalah Bik Mama lagaknya hihih!

Okey kat sini aku nak promote kewujudan satu lagi buku dari kawan-kawan aku iaitu sebuah kronologi yang diberi nama oleh empunya projek sebagai IRise: The Chronologies.

IRise: IFall. Unofficial Cover 
Projek ini adalah satu kerjasama antara penaungnya Zine Satu Malam dan diterbitkan oleh Kerat Studio. Ha depa ni semua tali barut aku lah ni harhar! Perasannya, please Clarky!

Ada 22 penulis yang menyumbangkan kispen, puisi serta komik dalam kesemua 5 kronologi  IRise nanti. Antaranya Lucifer (peh sapa tak kenal?), KHRLHSYM, nasyrun, april, Zoul Yazix, Hanif Boey, Qiez Medusa AR (big boss. kalau tak sebut naya je haha!), dan M. Faiz Syahmi boss Sarkasis juga ada tao!


Bagi yang tertanya-tanya apa kronologi yang akan terbit, kronologi ni ada 5 iaitu :


  • IFall
  • IWeep
  • IRetaliate
  • ISedate
  • IRise


Yang firsssstttt yang akan keluar tak lama lagi ialah IFall, iaitu tentang kejatuhan atau perpisahan dalam sesuatu hubungan. Mungkin pengalaman penulis-penulis tu sendiri kan, siapa tahu?

So kalau korang nak dapat info atau apa-apa lah, boleh ke Facebook IRise 

Aku? Aku tak contribute. Belum layak. Huehue!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...