The Darlings

10.3.11

Kecelaruan Gender

hai yuolls.

aku tak nak menambah kekeliruan gender yang berlaku di kalangan bloggers terhadap aku.

eceh ayat macamlah semua bloggers kenal aku kan? haha. okey entah kenapa tetiba terasa macam ekstra happy pula. mungkinkah akan ada peluang pekerjaan yang akan datang jatuh ke riba aku? tetiba dioffer jadi GM Mandarin Oriental peeeeerghh memang kaw macam Kopi Kapal Api lah!

FAIN aku tahu aku suka melalut jauh. baiklah ye.

Clarky Afif ialah seorang perempuan. female. femme. weiblich. γυναίκα. mujer.

Perempuan.

PEREMPUAN.

P E R E M P U A N

FEMALE CONDOM
mungkin kerana gaya tulisan aku di beberapa blog yang mengangkat aku sebagai penulis jemputan itu berbau feromon.

yes. sekian terima kasih.

8 comments:

BABYBOO said...

motip condom?hahahaha

Clarky Afif said...

babyboo: SAJA!

MATAHARI said...

nama kau tu, kau tukar kepada kelly confirm x silap dah.

Clarky Afif said...

MATAHARI: aku guna nama tu kat YM pun org tanya aku ni laki ke pompuan. aku suka kalau aku jawab aku PONDAN.

Encik Psychopath said...

kalau dahagakan seks bilang aja.

*takde kaitan*

tukar lah nama lebih feminin !

Clarky Afif said...

Encik Psychopath: tai aku masih suka bila orang ingat aku ponen.

hoi hoi pegi lorong haji taib cepat, plis. hehehe

Dark Half said...

gahaha..woi ah kua!
sejak kau tukar avy, nampak semakin ganas la ini leng lui

Clarky Afif said...

dark half: gua tukar ape? haha ponen. blueeek :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...